Laminerte metervarer

Laminering av tekstil gir muligheter for tidsriktig design og myk komfort på en gang. Mittet tilbyr laminering der kunden holder tekstilet og vi står for resten av prosessen.

Vi vil gjerne ha så lange ruller som mulig, da dette gir mest effektiv produksjon. De fleste typer tekstil kan lamineres, vi har erfaring både med microfiber, ullstoff og bomullstoff. Vi kan tilby laminering av metervarer fra 150cm til 214 cm (nettomål), noe som er unikt i Norden og som dessuten gir kundene god utnyttelsesgrad på tekstilene. Skummet vi bruker er polyesterskum og varierer i tykkelse fra 3,3 mm til 10 mm (bruttomål).

Vi tilbyr både enkelt og dobbelt laminert vare. Til møbel og madrasslaminering benyttes ofte en polyester bakside for å lette den videre bearbeidingen og søm hos kunden. Det vi er spesielt opptatt av er at den laminerte metervaren har god vedheft, at overflaten er slett og at varen har den mykhet som kunder ønsker seg. Den laminerte varen skal være god å jobbe med i kundens videre produksjon.

Laminerte metervarer