Leieproduksjon av metervarer

Arbeidstøyindustrien og madrassprodusentene har vært og er viktige kunder på leieproduksjon for Mittet for vår produksjon i både Norge og Litauen.

Vår kapasitet og fleksibilitet på dette området er stort og vi har flere maskintyper å velge blant - alt etter bruksområde og designønske hos kunden.

De fleste kundene ønsker idag å kjøpe tekstilet selv - så ordner Mittet med fiberinnlegg, videre bearbeiding/vattering og utsending til kunde.


Laminering

Laminerte metervarer kan være så mangt.

Vi har først og fremst hatt fokus på leveranser til madrassprodusentene - og vi har samarbeid med de største madrassprodusentene i Norge på dette området.

Laminering av tekstil gir muligheter for tidsriktig design og myk komfort på en gang.

Mittet tilbyr laminering der kunden holder tekstilet og vi gjør resten. Vi vil gjerne ha så lange ruller som mulig, da dette gir mest effektiv produksjon. De fleste typer tekstil kan lamineres, vi har erfaring både med microfiber, ullstoff og bomullstoff.

Vi kan tilby laminering av metervarer fra 150cm til 214 cm (nettomål), noe som er unikt i Norden og som dessuten gir kundene god utnyttelsesgrad på tekstilene.

Skummet vi bruker er polyeterskum og varierer i tykkelse fra 3,3 mm til 10 mm(bruttomål)

Kunden kan få både enkel og dobbelt laminert vare. Til møbel og madrasslaminering benyttes ofte en polyester bakside for å lette den videre bearbeidingen og søm hos kunden.

Det vi er spesielt opptatt av er at den laminerte metervaren har god vedheft, at overflaten er slett og at varen har den mykhet som kunder ønsker seg. Den laminerte varen skal være god å jobbe med i kundens videre produksjon.


Metervarer madrass

Mittet leverer trådvattert metervare med polyesterinnlegg i vekter fra 60 - 500 gr.

Polyesterinnlegget kan produseres termisk bundet eller sprøytet med acrylat for å oppnå bedre stabilitet.

Kunden holder stoff og velger design etter ønske.

Bredde: etter kundens ønske, standard 210 cm.Leieproduksjon av metervarer